OVER LIFESTYE HACKING

Over mij

Mijn naam is Tom Tuning en ik ben performance & gezondheidscoach. Jaren lang heb ik in de topsport gezeten met eredivisie basketbal en powerlift wedstrijden. Hier kreeg ik een (gezonde) obsessie voor het maximaliseren van mijn lichaam, energie en prestaties.

Als je 100% focust op jezelf en het creëren van de ideale leefstijl voor JOU, zal je ook maximale resultaten behalen. Daarnaast zal je de flow makkelijk kunnen volhouden en resultaten nooit verliezen, als de aanpak écht bij jou past.

Wanneer jij je topfit voelt, meer energie hebt en maximaal kan presteren zal dat invloed hebben op alles. Jouw mindset, hoe je je voelt en alles waar je je dagelijks mee bezig bent.

High performance en jezelf verbeteren is aanstekelijk. Als je er eenmaal mee start, zal je jezelf verbazen met de stappen die je kan maken in korte tijd.

Het beste plan helpt niet als jij het niet kan volhouden.

Met Lifestyle Hacking helpen we mensen hun leefstijl zo te optimaliseren dat zij die voordelen merken, maar op een manier wat past bij hun ritme en voorkeuren.

Inmiddels hebben we al 750+performers geholpen naar een topfit lichaam, meer energie en maximale prestaties.

Ben jij klaar om jij jouw gezondheid & prestaties naar het volgende niveau te brengen? Plan dan hieronder een vrijblijvend Transformatie Gesprek in.

START NU JOUW TRANSFORMATIE