OVER LIFESTYE HACKING

Over mij

Mijn naam is Tom Tuning en ik ben gecertificeerd personal trainer (ISSA & NASM trainer), online coach, youtuber en ondernemer. In mijn leven heb ik een transformatie meegemaakt die je wel “life changing” kan noemen. De tiener die zijn hele leven overgewicht had, onzeker was, angstig was voor nieuwe dingen en het liefst alleen in zijn kamer gamede, viel meer dan 20 kilo af en kreeg een andere mindset tijdens het proces.

Ik begon een Youtube kanaal, werd (online) personal trainer en ik ben dagelijks bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Over de jaren heen heb ik al honderden mensen geholpen met het transformeren van hun lichaam, het opbouwen van een gezonde leefstijl en het verbeteren van prestaties.

Misschien wel de grootste les die ik heb geleerd is: focus op jezelf en op alle kleine verbeteringen. Vaak zoeken mensen naar een “short cut” of een nieuwe oplossing, terwijl de grootste progressie zit in de kleine verbeteringen. Wanneer je focust op de belangrijke dingen voor jouw lichaam en doelen, en het beter worden over de weken heen, zal je je doelen bereiken.

Diensten

Wanneer jij een transformatie wilt maken waar je je leven lang profijt aan zal hebben, help ik je natuurlijk graag! Met het transformatieplan staan jouw doelen, leefstijl en lichaam centraal, zodat je zo effectief mogelijk resultaat behaald op een manier die bij jou past. Daarnaast begeleid ik je persoonlijk over de weken heen, zodat je vragen kan stellen en je het maximale uit de periode haalt.

START NU JOUW TRANSFORMATIE