OVER LIFESTYE HACKING

Over mij

Mijn naam is Tom Tuning en ik ben performance & gezondheidscoach. Jaren lang heb ik in de topsport gezeten met eredivisie basketbal en powerlift wedstrijden. Hier kreeg ik een (gezonde) obsessie voor het optimaliseren van mijn energie, gezondheid en prestaties.

Ik zag in dat mijn resultaten afhingen van hoe optimaal ik kon presteren. Logisch dat wanneer je 100% focus en energie hebt, je je maximaal fit voelt en de juiste mindset hebt, dat resultaten ook maximaal zullen zijn.

Toen ik jaren later ging ondernemen, zag ik hoeveel gelijkenissen er waren tussen ondernemen en topsport. Als jij als ondernemer met maximale energie en focus kan presteren vanuit een fit lichaam, zie je dit direct terug in jouw werkprestaties en dus ook jouw werkresultaten.

Met andere woorden: optimale prestaties = meer omzet/groei

Mijn (gezonde) obsessie breidde zich uit naar Peak Performance: het optimaliseren van je gezondheid & prestaties. Nu hebben we 100+ ondernemers & professionals geholpen om maximaal te presteren vanuit een fit lichaam.

Ben jij klaar om jij jouw gezondheid & prestaties naar het volgende niveau te brengen? Plan dan hieronder een vrijblijvend Transformatie Gesprek in.

START NU JOUW TRANSFORMATIE