TRANSFORMATIE PLAN

Start jij vandaag met JOUW transformatie?

Herken jij jezelf hierin?

 • Je wilt effectief spiermassa opbouwen of vet verliezen

 • Je behaalt nog niet de resultaten die je wilt

 • Je wilt een fit lichaam met veel energie

 • Je wilt je lichaam transformeren!

Dan is het Transformatie Plan voor jou!!

Transformaties

Ik heb al honderden mensen geholpen met vet verliezen en spiermassa opbouwen. Word jij de volgende?

Wat je kunt verwachten

 • Persoonlijke trainingsschema’s (t.w.v. €200)
  De trainingsschema’s worden persoonlijk gemaakt voor jouw lichaam, doelen en trainingsniveau. Het schema wisselt per periode, zodat je optimale resultaten behaald. Je krijgt het schema in de Tunefit app, waar je die makkelijk kan volgen en je progressie kan bijhouden.

 • Persoonlijke voedingsschema’s (t.w.v. €300)
  Het voedingsschema heeft 4 verschillende dagen en van te voren kan je precies aangeven wat je graag eet, zodat er alleen maaltijden inkomen die je lekker vindt. Het schema wordt specifiek voor jouw lichaam gemaakt en wekelijks aangepast, zodat je effectief vet verliest en spiermassa opbouwt.

 • Tunefit app, tools & community (t.w.v. €590)
  Je krijgt toegang tot de exclusieve coaching tools en je kan maandelijkse live trainingen volgen over fitness, voeding, mindset en leefstijl. Ook kan je jouw schema’s makkelijk volgen in de Tunefit app en word je lid van de community.

 • 24/7 Coaching (t.w.v. €790)
  Tom is 24/7 bereikbaar via Whatsapp voor vragen en motivatie. Ook hebben jullie wekelijkse check-ups en worden je schema’s aangepast, zodat je de maximale resultaten behaalt.

Start al vanaf 79,- per maand

Plan nu een adviesgesprek in!

Let op: er zijn nog 2 plekken open voor deze week!

0
E-Book Downloads
0
Jaar Coachingservaring
0
Tevreden Klanten
0
Social Media Volgers

Alle schema’s worden 100% persoonlijk gemaakt voor jouw lichaam en doelen

Tunefit App

Volg jouw schema’s makkelijk in de exclusieve Tunefit App.

START NU

Erg fijne samenwerking met Tom. Ik woon in het zuiden van Nederland en ben dus niet in staat samen met Tom te trainen, maar door de tips merkte ik echt progressie in mijn kracht en vorm. Ook fijn dat Tom de tijd neemt te kijken naar de video’s van mijn workout om hier vervolgens tips en tricks over te geven.

GIORGIO

Kortom samengevat, de online trainer die je zoekt. Altijd bereikbaar, ziet het grotere geheel ipv te Snelle stappen, altijd onderbouwd waarom een bepaalde stap en zo kan ik nog wel even door gaan. Meer dan 12 kilo afgevallen op leuke manier en meer dan tevreden met het resultaat! Op zoek naar een online coach? Tom is je man!

GIEL

Werk al een lange tijd met Tom samen, Ik heb zelf flinke progressie gemaakt betreft kracht en spiermassa. Tom neemt altijd de tijd om de samenwerking zo persoonlijk mogelijk te maken, dit is terug te zien in de schema’s en het advies. Als ik vragen heb kan ik ook altijd terecht bij Tom. Ben erg tevreden!

JOEY