TRANSFORMATIES

Bekijk hieronder verschillende transformaties.

Remco transformatie lifestyle hacking
Olav transformatie lifestyle hacking
Giel transformatie lifestyle hacking
Vincent transformatie lifestyle hacking
Joris transformatie lifestyle hacking
Gijs transformatie lifestyle hacking
Ronald transformatie lifestyle hacking
Bas transformatie lifestyle hacking
START NU JOUW TRANSFORMATIE

Samen met Tom ben ik een jaar geleden langzaam begonnen met opbouwen en nu kan ik fitness en voeding niet meer wegdenken uit mijn routine. Ik heb zelf niet genoeg kennis of tijd om schema’s voor mijzelf op te stellen, en dankzij Tom kan ik mijn drukke leven behouden en neemt hij dit denkwerk voor zijn rekening. Fijne communicatie, ook altijd antwoord op mijn vele vragen en gewoon een goede gast!

REMCO

Altijd fijn als je schema mooi op tijd hebt, bij Tom had ik hem binnen 1 dag binnen en kon dus mooi snel starten! Fijn schema en tot nu toe gaat het lekker! Ook fijn dat je hem via een app krijgt, mooi makkelijk! Tom reageert altijd vrij snel via mail mocht je nog vragen hebben! Ik raad zeker aan eens te proberen om een schema bij hem aan te schaffen!

OLAV

Kortom samengevat, de online trainer die je zoekt. Altijd bereikbaar, ziet het grotere geheel ipv te snelle stappen zetten, altijd onderbouwd waarom een bepaalde stap en zo kan ik nog wel even door gaan. Meer dan 12 kilo afgevallen op leuke manier en meer dan tevreden met het resultaat! Op zoek naar een online coach? Tom is je man!

GIEL

heb ooit een voeding schema van tunefit gehad en heeft me enorm geholpen heb het tijdje gevolgt en verder kon ik altijd bij hem aankloppen voor tips met alles

SHAIF

Heb een erg fijne coach gehad aan Tom. Hij denkt met je mee en als iets niet fijn gaat voor je helpt hij om oplossingen te zoeken. Tom is altijd erg positief en dat helpt ontzettend goed om gemotiveerd te blijven. Top coach!

MERT

erg fijn voedingschema , alleen maaltijden die jij lekker vindt en een top response op vragen op e-mail.

BAS

Erg fijn voedings- en trainingsschema gekocht bij Tom, erg fijne samenwerking. Mocht je vragen hebben reageert die altijd heel snel en altijd met een goede uitleg. ik raad je zeker aan om bij Tunefit een voeding of training schema te halen want ik weet zeker dat je dan je doelen gaat behalen net als ik

FLORIS

Goede uitleg en een fijn trainingschema. Helemaal op mijn wensen en oefeningen aagepast. Veel vooruitgang mee geboekt. Daarnaast was het een fijne samenwerking.

BAS DE JONG

Erg fijne samenwerking met Tom. Ik woon in het zuiden van Nederland en ben dus niet in staat samen met Tom te trainen, maar door de tips merkte ik echt progressie in mijn kracht en vorm. Ook fijn dat Tom de tijd neemt te kijken naar de video’s van mijn workout om hier vervolgens tips en tricks over te geven.

GIORGIO

Werk al een lange tijd met Tom samen, Ik heb zelf flinke progressie gemaakt betreft kracht en spiermassa. Tom neemt altijd de tijd om de samenwerking zo persoonlijk mogelijk te maken, dit is terug te zien in de schema’s en het advies. Als ik vragen heb kan ik ook altijd terecht bij Tom. Ben erg tevreden!

JOEY