Gratis Videotraining

Krijg een fit lichaam met maximale energie en breng je (werk)prestaties naar het volgende niveau

  • Mijn 5 strategieën voor MAXIMALE energie en focus.

  • Hoe JIJ een fit en gezond lichaam krijgt.

  • Breng VANDAAG nog je prestaties naar het volgende niveau!

BEKIJK VIDEO

Met de juiste gewoontes leg je de basis om het maximale uit jezelf te halen, zowel fysiek als mentaal. Wanneer jij maximaal kan presteren met motivatie, focus en energie, zal dit enorme impact hebben op de resultaten die je behaalt. Alle resultaten beginnen bij jezelf.

In dit E-book geef ik 5 Lifestyle Hacks die je zullen helpen met het opbouwen van een fit lichaam met veel energie, zodat je maximaal kan presteren.

BEKIJK VIDEO
0
E-Book Downloads
0
Jaar Coachingservaring
0
Tevreden Klanten
0
Social Media Volgers

Vooral de mindset en gewoontes onderdelen waren voor mij super waardevol. Hiervoor stond ik er nooit bij stil dat je zoveel invloed hebt op je eigen mindset, positiviteit en stress. Door alle tips heb ik mezelf hier enorm in ontwikkeld. Ook was alle info makkelijk toe te passen met het Lifestyle Hack plan, waardoor ik het letterlijk de volgende dag kon proberen. Enorme aanrader!

Jorick

Als ondernemer liep ik dagelijks tegen verschillende problemen aan zoals stress, druk, geen structuur in mijn bezigheden en periodes waarin mijn motivatie ver te zoeken was. Door regelmatig boeken te lezen die betrekking hebben op deze onderwerpen was ik op de hoogte van de mogelijkheden, echter kwam het er nooit van om dit werkelijk in de praktijk toe te passen. De cursus van Tom is daarentegen praktisch en zit vol duidelijke informatie waar ik tot op heden baat bij heb.

Mark

Ik heb heel veel gehad aan de video traingen van Tom ! De ochtendroutine en dan vooral journaling hebben mij erg geholpen. Daarnaast heeft het mij ook geholpen om bepaalde “slechtere” gewoontes net anders aan te pakken. Daardoor ben ik me er bewuster van geworden als ik een slechte gewoonte uitvoer. Het heeft mijn mindset op een positieve manier verandert. Ik vond het zeker de moeite waard om alle video’s te bekijken en de opdrachten uit te voeren. Ik ben er heel tevreden over !

Jady